Expositie Fotoclub Dalfsen op Monumentendag - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Expositie Fotoclub Dalfsen op Monumentendag

DALFSEN – Fotoclub Dalfsen exposeert rond Monumentendag op zaterdag 8 september in de Westermolen zelf én in het bijgebouw van de Westermolen. De exposities hebben te maken met het 200-jarige (!) bestaan van de Westermolen in Dalfsen.

 

De expositie in de molen zelf is een bijzondere. De foto’s zijn geïnspireerd op plekken in de molen zelf. Soms moet je even nadenken welke gedachtesprong de fotograaf heeft gemaakt. Vaak zijn de foto’s op een alternatieve manier ingelijst. Dwaal op Monumentendag eens door de molen en ‘beleef’ de foto’s. Openingstijden: van 10.00 – 16.00 uur.

 

In het bijgebouw van de Westermolen draait op Monumentendag doorlopend een bijzonder ‘filmische’ presentatie rond de molen. Bovendien exposeren de leden van de fotoclub daar uit ‘eigen werk’. Ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Openingstijden: van 10.00 – 16.00 uur.

Van 24 augustus t/m 2 oktober is tevens een expositie te bewonderen over molens in het gemeentehuis van Dalfsen. Deze jubileum expositie is te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Foto 1
Artikel delen: