Weer in de bus: het DalfsenNet.nl Magazine

Weer in de bus: het DalfsenNet.nl Magazine

Als het goed is heeft u hem al weer ontvangen, de derde uitgave van het DalfsenNet.nl Magazine van dit jaar. Dit keer is het magazine wel 100 bladzijden dik en het bevat een paar leuke specials en prijsvragen!

Zo is er een heel katern gewijd aan het Kulturhus De Spil. In dit speciale katern vind je reportages over de bedrijven die betrokken zijn geweest bij het realiseren van het Kulturhus. Ook hebben we een hele special gericht op de vrouwelijke ondernemers uit de regio.

Naast de leuke artikelen zijn er ook weer diverse prijsvragen te vinden in het magazine. Wat dacht je van een geheel verzorgd kerstbuffet, voor 10 personen? Wij geven deze prijs weg i.s.m. Catering en Partyservice Raymond de Haan. Ook de oude vertrouwde puzzel is weer terug, waar weer leuke prijzen mee te winnen zijn.

Dus pak hem er snel weer bij en blader door al het moois. Mocht je hem niet hebben ontvangen, dan kan je het magazine online lezen. Klik dan hier.

Tips, of andere opmerkingen voor de redactie? Of misschien een keer meedoen met een leuk artikel? Mail dan naar stefan@dalfsennet.nl.

Artikel delen: