Praktijk Bij5 coaching is er voor kinderen, jongeren en volwassenen

Praktijk Bij5 coaching is er voor kinderen, jongeren en volwassenen

Je belt me, het loopt niet lekker momenteel geef je aan. Je bent een dierbaar iemand verloren. Een tijd lang drukte je het weg, werd je opgeslokt door je gezin, een drukke baan en wilde je er eigenlijk ook niet te veel mee bezig zijn.

Het voelde te groot, te spannend, je ging door. En toch kwam er een moment waarop je dacht, dit kan zo niet …. Je wilt hulp. Na een fijn telefoongesprek besluit je te komen en gaan we samen op weg, loop ik een stukje met je mee, naast het pad wat jij bewandelt.

In tijden van rouw ben je je normale houvast kwijt, er ontstaat wankel evenwicht. Als rouw en verliesbegeleidster kijk ik met je mee, luister naar je verhaal, naar wat jij nodig hebt. Bijna 4 jaar geleden werd ik ernstig ziek, onze wereld stond stil, nadat de arts dit bericht met ons deelde reden we naar huis, mijn man en ik, naar ons jonge gezin. Hoe vertellen we het onze kinderen? Hoe gaat het behandeltraject eruit zien? Een hoofd vol vragen. We stapten in een achtbaan, die nog lang niet stopte.

Wij misten ondersteuning voor ons gezin, waarin een log ziekenhuisorgaan niet kon voorzien. Na mijn herstel heb ik me verdiept en geschoold in het effectief coachen en begeleiden van volwassenen, jongeren en kinderen wanneer het even niet goed gaat. Door bijvoorbeeld (ingrijpende) gebeurtenissen of ervaringen in hun leven.

Veel mensen weten de weg naar mij al te vinden. Ook grotere organisaties laten zich door mij scholen in rouw & verlies, zodat medewerkers zich zekerder voelen als zij rouw op de werkvloer tegen komen.

Wat doe ik bij Bij5 coaching?

Samen met jou ga ik rustig op weg, ik luister naar je verhaal. Het kan heel groot voelen om met thema’s aan de slag te gaan die al lang spelen. Weet dat ik jou de tijd en de ruimte geef. Dat we stapje voor stapje op weg gaan. Ik loop een stukje met je mee, naast het pad wat jij bewandelt tot jij je weg hervindt. Ik werk vanuit een praktisch toepasbare insteek op een fijne mooie locatie maar ondersteun je, indien gewenst, ook via bijvoorbeeld Skype.

In de coaching maak ik gebruik van beeldende materialen, omdat woorden soms niet genoeg kunnen vertellen wat jij voelt.

Een verlies verwerk je niet, je verweeft het in je leven. Deze week mocht ik het weer ervaren, je zei tegen mij; “Het is zo waar, de beelden vertellen het verhaal”
Praktijk Bij5 coaching is er voor kinderen, jongeren en volwassenen die:
• Niet lekker in hun vel zitten
• Hooggevoelig of prikkelbaar zijn
• Vaak verdrietig, boos of angstig zijn
• Te maken hebben met ziekte binnen het gezin
• Te maken hebben met een echtscheiding
• Een zorgintensief gezin vormen
• Pesten of gepest worden
• Meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen
• Hulp nodig hebben bij afscheid nemen, rouw- en verlies

Deze advertorial verscheen eerder in het DalfsenNet.nl Magazine.

Artikel delen: