Sacha de Boer kan er zelf helaas niet bij zijn in Dalfsen bij Nacht van de Nacht

Sacha de Boer kan er zelf helaas niet bij zijn in Dalfsen bij Nacht van de Nacht

DALFSEN – STERREBOS – Sacha de Boer ambassadeur Nacht van de Nacht. Dit jaar zetten maar liefst 12 bekende Nederlanders zich in voor de Nacht van de Nacht. In de campagne van de Natuur en Milieufederaties worden bedrijven en gemeenten opgeroepen spaarzamer en slimmer met verlichting om te gaan.

Elk jaar organiseert de gemeente Dalfsen een huifkartocht met een wandeling zodat u het donker kan ervaren. Dat is dit jaar op zaterdag 27 oktober om 19.30 uur, het start bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg no 2 in Dalfsen. Er is altijd heel veel belangstelling voor dit gebeuren. Vooral ook voor gezinnen met kinderen. U mag hier ook gratis aan meedoen. U moet zich dat wel opgeven dat kan per mail naar info@hetboskamp.nl maar ook telefonisch tijdens de openingstijden van het Boskamp op 0529 – 431712. Bij opgave krijgt u een nummer toegewezen, dat heeft te maken met het instappen.

De helft van het aantal deelnemers gaat in 2 grote huifkarren en de andere helft gaat met 2 gidsen op pad het donker in. Na een half uur is er een wisseling. De lopers gaan nu met de huifkar mee en die personen die uit de huifkar stappen gaan nu een half uur wandelen door de natuur, terug in het donker naar het Boskamp. Het is niet de bedoeling dat u zaklampen mee gaat nemen.

Bij terugkomst krijgt iedereen een kop soep aangeboden. U moet zich dus wel opgeven.

Klik hier om verder te lezen.

Foto's 2
Sacha de Boer kan er zelf helaas niet bij zijn in Dalfsen bij Nacht van de Nacht
Artikel delen: