Tam USV teleurstellend tegen Trinitas

NIEUWLEUSEN – Trinitas spits Marc Platje was al na 2 minuten klaar met zijn missie. Op links kreeg hij veel te veel vrijheid en stuurde de bal fraai in de verre bovenhoek. Zijn 10 e competitietreffer voor Trinitas was er eentje om in te lijsten (1-0).

USV had nog bijna een hele wedstrijd om deze vroeg opgelopen schade te repareren, maar kwam voor rust slechts zelden in de buurt van het doel van Marcel Betten. Een kansje voor Sander Schaeffer en een vrije trap van Thijmen Stegeman, dat was het wel zo ongeveer. De thuisclub kon het surplus aan spelaandeel ook niet echt  omzetten in grote mogelijkheden. Wel werd een gevaarlijke vrije trap nog knap onschadelijk gemaakt door USV doelman Martijn Scheper. Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld. Achterin had USV niet eens zo veel problemen , maar naar voren toe was het gebrek aan creativiteit en precisie schrijnend. In de 80e minuut was het definitief over en uit voor USV. Martijn Scheper lag nog maar weer eens in de weg bij een vrije trap, maar was kansloos op de inzet van Jesse de Weerd (2-0). USV stond erbij en keer gelaten toe. Typerend voor deze verloren middag in Boijl. Zondag krijgt USV de kans zich te revancheren voor deze bloedeloze vertoning. Dan komen de Friezen van Renado uit Sint Nicolaasga op bezoek. Aanvang 14.00 uur op sportpark Hulsterlanden.