7update in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – 7update in Nieuwleusen op 18 november. Heb jij dat ook? Vragen als: ‘wie ben ik?’ en ‘wie wil ik nou eigenlijk echt zijn?’ Vanuit 7update denken we dat je mag worden zoals je echt bent bedoeld. Hier gaan we zondagavond 18 november samen bij stilstaan.

 

Het zijn vragen waar iedereen in zijn leven wel eens over nadenkt. Soms zit je vast in bepaalde patronen of verwachtingen vanuit je omgeving. Hoe mag je kijken naar jezelf en de beste versie van jezelf worden? De 7update avond gaat over deze levensvragen. Jan Bijker zal hierover spreken en er is ruimte om met elkaar door te praten, ervaringen uit te wisselen en elkaar te bemoedigen.

 

Het thema is dus ‘I am’ Dit staat centraal tijdens de volgende 7update op zondagavond 18 november. Een avond met muziek, overdenking, bezinning en ontmoeting.

 

De welbekende 7update praiseband zal deze avond muzikaal ondersteunen. De avond begint om acht uur en wordt gehouden in de Voorhof te Nieuwleusen. De zaal is vanaf kwart voor acht geopend. Iedereen is welkom!

 

Kijk voor meer informatie op www.7update.nl.

Het adres van de Voorhof is Burg. Mulderlaan 1 in Nieuwleusen

 

Artikel delen: