Bij welke baan pas jij?

Bij welke baan pas jij?

Staphorst – Wie herkent het niet? Je wilt een nieuwe baan, je weet wat je wilt maar je durft de stap niet te maken. Je bent bang dat je de verkeerde keuze maakt en dat je nieuwe baan totaal niet blijkt te zijn wat je er van verwacht had. Je kunt bijvoorbeeld niet met je collega’s of de werksfeer bevalt je niet. Nu je de overstap al hebt gemaakt kun je niet terug naar je oude vertrouwde situatie.

In samenwerking met MatchQ heeft Stiptwerk uitzendbureau een online test ontwikkeld. De resultaten die uit deze test komen kunnen je helpen om een goede keus te maken tussen de vele vacatures waar je uit kunt kiezen. De test geeft aan welke banen bij passen op basis van je gedrag.

Stiptwerk is landelijk één van de eersten die met dit systeem gaan werken. Om dat te vieren willen we iedereen de kans geven om de test kosteloos en vrijblijvend te maken.

Meld je aan via info@stiptwerk.nl en je krijgt een uitnodiging om de test online te maken. Het rapport krijg je na afloop meteen gratis in je mailbox. Wanneer je een toelichting op het rapport wil, dan kan dat natuurlijk altijd. We helpen je graag. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0522-746 222 en vraag naar Klaas of Herik.

Om het feest compleet te maken verloten we een JBL box onder de deelnemers. Je kunt je aanmelden tot maandag 10 december 2018.

Artikel delen: