Feel Good in het teken van Pink Ribbon

Feel Good in het teken van Pink Ribbon

ANKUM – 1 op de 7 vrouwen krijgt de diagnose borstkanker. Meer borstkankeronderzoek is nog steeds nodig. Meer geld voor onderzoek betekent een (nog) betere behandeling voor borstkanker patiënten.

Daarom hebben wij bij het organiseren van de Feel Good Belevings-avond bewust gekozen om Pink Ribbon te steunen. Feel Good betekent immers positiviteit, goed gevoel, lekker in je vel zitten… Wij hopen er met deze avond een steentje aan te kunnen bijdragen, voor iedereen.

Inmiddels kunnen we bekend maken dat er maar liefst 9 enthousiaste standhouders present zullen zijn op de Feel Good Belevings-avond. Vanuit de liefde en passie voor hun vak zullen ze u graag ontvangen en gratis een korte behandeling of consult geven.

Zonder een paar extra helpende handen op deze avond zouden wij zelf geen behandelingen en/of consulten kunnen geven… Dat maakt dat wij ons a.s vrijdagavond met 13 vrouwen inzetten om deze avond voor de bezoekers van de Feel Good Belevings-avond en voor Pink Ribbon tot een succes te maken!!

Wij hopen u te zien en mocht u iets willen doneren aan Pink Ribbon, dan is daar bij iedere standhouder de mogelijkheid voor door middel van een vrijwillige bijdrage.

Feel Good Belevings-avond

Vrijdag 16 november
Verenigingsgebouw Ankum
Vossersteeg 26, te Dalfsen
Entree: € 5,- per persoon inclusief 1 consumptie

Artikel delen: