De BakSTER helemaal in haar sas - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

De BakSTER helemaal in haar sas

DALFSEN – STERREBOS – De Dalfser bakSTER – Marian Kamphuis is helemaal in haar sas. Haar doelstelling om nog in 2018, 500 euro op te halen voor DE ANTONI VAN LEEUWENHOEK FOUNDATION is vandaag ik 1 klap gehaald. Marian organiseerde een Sinterklaaswandeling van af Het Boskamp.

Nu was het weer niet echt bijzonder, maar toch hebben velen gehoor gegeven aan deze wandeling mee te doen en op die manier Marian te steunen met haar actie. De kosten van de wandeling was 5 euro, dat was incl. een kop koffie en een door Marian gebakken appelgebakje. Er gingen meer dan 100 gebakjes over de toonbank vandaag. Geweldig!

De oproep van: mocht het geen mooi wandelweer zijn, kom je dan toch even koffiedrinken met een gebakje? Heeft ook zeer goed gewerkt.

Marian”: Mensen van Partycentrum Het Boskamp hebben mij aangeboden om mij te helpen dit te kunnen realiseren. Daar ben ik heel erg blij mee, we gaan het zelfs in het voorjaar nog een keer herhalen. Ik bak appeltaarten in diverse soorten waarvan van iedere bestelde taart een donatie gaat naar het Antoni van Leeuwenhoek. Bel 06 – 235 946 54. Een taart voor de feestdagen? Bestel tijdig.

 

Was u vandaag niet in de gelegenheid, Het Boskamp heeft deze gebakjes nu op voorraad, dus kom gerust een andere keer.

Artikel delen:
Foto's 3
De BakSTER helemaal in haar sas - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
De BakSTER helemaal in haar sas - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma