Zalmactie tbv Alpe d’HuZes Team D211 / KWF Kankerbestrijding - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zalmactie tbv Alpe d’HuZes Team D211 / KWF Kankerbestrijding

DALFSEN – Op donderdag 6 juni 2019 doet Team D211 – waarin o.a. Dalfsenaren Luuk en Geert Jan Schaapman en Nieuwleusenaar Marcel Brasjen – mee aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is een actie waarbij de legendarische Alpe d’HuZes in de Franse Alpen wordt beklommen tbv KWF Kankerbestrijding.

Om zoveel als mogelijk geld bijeen te brengen is Alpe d’HuZes Team D211 gestart met de verkoop van gerookte zalm.

Zalm is een heerlijke en gezonde traktatie voor uzelf of uw bezoek, nu maar ook rondom de komende feestdagen. Alpe d’HuZes Team D211 verkoopt heerlijke topkwaliteit warm gerookte zalm die – voor zover binnen een acceptabele afstand – aan huis wordt bezorgd.

Voor de levering van de zalm staan Jongens van de Fant op Urk garant. De Jongens van de Fant verkopen alleen producten van de beste kwaliteit. Ook Urkers kopen massaal hun vis bij de Jongens van de Fant. Hét ultieme bewijs van de beste kwaliteit, want… Urkers hebben verstand van vis.

U kunt kiezen uit de volgende zalmproducten:
1. gerookte zalm zijdes in een geschenkverpakking (plm. 1 kilo) € 26,50
2. gerookte halve zalm zijdes (plm. 450 gr.) € 13,50

Wilt u Team D211 ook steunen met deze actie? Vanaf vandaag tot en met half december kunt u heerlijke zalm bij ons bestellen. Neem hiervoor gerust contact met ons op via schaapman1@hetnet.nl of 06-12900433.

Eet smakelijk!

Artikel delen:
Foto 1