Dorcas Winkel Dalfsen zoekt vrijwilligers - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Dorcas Winkel Dalfsen zoekt vrijwilligers

DALFSEN – Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Veel vrijwilligers in Dalfsen zetten zich in voor dit goede doel. Zij zamelen goederen in, sorteren en zorgen voor een afdeling met goede merkkleding, verwerken huishoudelijke artikelen en accessoires.

 

Maar ook  repareren elektrische apparatuur, zorgen voor een goed gesorteerde boekenafdeling of zijn chauffeur om goederen te halen en te bezorgen.

Dankzij hun enthousiaste inzet kan Dorcas bijvoorbeeld in Kenia waterpompen aanleggen en landbouw projecten opzetten om zo te zorgen voor  een minimum bestaan van mensen in armoede.

Iedere winkeldag is een team mensen aan het werk maar dat zijn nog te weinig vrijwilligers vindt het bestuur. Voor de winkel in Dalfsen zijn we nu op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen bij de verkoop van tweedehands en nieuwe goederen.

Het is gezellig om zo samen bezig te zijn en het heeft ook een sociale functie. Je hebt collega’s en tussen half tien en tien uur zitten we even aan de koffietafel voor overleg. Hier kunnen we lief en leed met elkaar delen.

Voel jij je aangesproken, kom dan even langs want op vrijwel alle afdelingen is extra hulp welkom. Het is waardevol als je je kunt inzetten voor de allerarmsten.

 

Dorcas Winkel Dalfsen

Wilhelminastraat 60

Telefoon:  0529- 466055

Email: dorcaswinkeldalfsen@dorcas.nl

Info:  www.dorcas.nl

Openingstijden: Woensdag: 10.00 – 16.00 uur, Donderdag: 10.00 – 16.00 uur, Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

 

 

Artikel delen: