Moonlightshoppen

Moonlightshoppen

DALFSEN – Gedempt licht, kerstverlichting in de straten, de in kerstsfeer aangeklede kraampjes, de kleedjesmarkt met 2e hands kerstspullen, de kersttrein die een tochtje maakt door het dorp. Het zijn allemaal ingrediënten die het Dalfser Kerstfestijn dit jaar extra sfeervol maakt.

Tijdens het Dalfser Kerstfestijn op vrijdag 14 december van 16.00 tot 22.00 uur is er veel aandacht besteedt aan de kinderen.

We hebben diverse attracties om ze een leuke kerstbeleving te geven:
Er rijdt een Kerst expres treintje door het centrum, je kan kerstballen knutselen voor in de grote kerstboom op het plein, poffertjes eten, warme chocolademelk met marshmallows, een luchtkussen, allerlei winterse spelletjes, voel je Max Verstappen op onze skelterbaan en hoe lang kun jij blijven zitten op een rendier?

Om deel te nemen aan het kinderplein heb je een activiteitenkaart nodig.

Deze zijn verkrijgbaar bij de volgende bedrijven:
Hema, Kiddybe, Dwars schoenen, De Barones, Jumbo, AH, Doomijn kinderopvang, Regiobank/Gjaltema, Ardesch, Vechtstede notarissen, Onder Ons, Kleine Kornuiten, Foreco, Morrenhof Jansen, De zeven Deugden.

De activiteitenkaarten kosten € 5,-, maar bij besteding in bovenstaande winkels/bedrijven krijgt u deze cadeau.

Natuurlijk zijn de winkels en de kerstkraampjes ook zeker een bezoek waard.

En de volgende dag de sportschoenen aan om mee te lopen met de kerstrun. We organiseren zaterdag 15 december om 16.00 uur een sponsorloop op het Kerkplein  en sluiten af met een afterparty verzorgd door Nikki’s.

Genoeg te doen in het centrum van Dalfsen.

Zet 14 & 15 december in de agenda, we zien je graag bij Het Dalfser Kerstfestijn.

Foto's 2
Moonlightshoppen
Artikel delen: