verslag USV- Veno - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

verslag USV- Veno

NIEUWLEUSEN – VENO gaat als Herbstmeister de winterstop in. Ook te danken aan de buitenploeg van USV. In 3D Noord werden alle wedstrijden afgelast, maar de vrijwilligers van USV zetten zondagmorgen alles op alles om het veld sneeuwvrij te krijgen. Dat lukte en de gasten uit Vollenhove profiteerden optimaal.

Al in de 5e minuut was het raak. Dankzij een schitterende diagonaal van Roy Visscher (0-1). USV kwam nauwelijks in het stuk voor en ontsnapte meerdere keren aan een grotere achterstand.  Het was al bijna rust toen Niek Hamers een teen tekort kwam om de gelijkmaker binnen te glijden. Net toen USV rond het uur wat meer spelaandeel kreeg, werd slecht uitverdedigen afgestraft door Gertjan van Limburg (0-2). USV probeerde nog wel wat, maar VENO heerste in alle linies. Altijd was er een vrije man en voorin waren  de snelle en balvaardige spitsen een klasse apart. Een kwartiertje voor tijd ging Roy Visscher er voor de zoveelste keer vandoor (0-3). Voor USV is het nu winterstop. De herstart is op 20 januari in Gorredijk.

 

Yves Heskamp verlengt bij USV

Na afloop van het duel tegen VENO  maakte USV voorzitter Michiel Smudde bekend dat trainer Yves Heskamp ook volgend seizoen werkzaam zal zijn bij USV.

 

Artikel delen: