Met deze sport-apps blijf je ook tijdens de feestdagen op de hoogte

Met deze sport-apps blijf je ook tijdens de feestdagen op de hoogte

We kunnen ons soms zo lekker opwinden over onze favoriete sport. Het is dan ook een geweldige uitlaatklep om je lievelingsclub aan te moedigen. Wanneer je een fanatieke supporter bent, wil je altijd op de hoogte blijven van de vorderingen van je favoriete atleet of club. Hieronder volgt een overzicht van apps die je helpen om ook tijdens de feestdagen op de hoogte te houden van alles wat er in de sportwereld gebeurt.

NUsport

We kennen allemaal de nieuwssite NU.nl. Deze website heeft naast een app om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws, ook een sportapp ontwikkeld welke ook geschikt is voor de smartwatch. Dit is een heel uitgebreide app die je het laatste nieuws geeft, maar ook live-updates en diverse video’s biedt. De app kan volledig naar je eigen voorkeuren ingesteld worden. Je geeft bijvoorbeeld zelf aan of je meldingen wilt ontvangen en voor welke sporten er dan meldingen moeten worden weergegeven. De app van NUsport is gratis te downloaden voor Android en iOS.

FlashScore.nl

FlashScore.nl is een heel complete sportwebsite. Je vindt hier informatie over ruim 30 verschillende sporten. FlashScore.nl heeft ook een app ontwikkeld die beschikbaar is voor iOS en Android. Abonneer je op een specifieke sport, dan stuurt de app je automatisch push-berichten over die specifieke sport. Er zijn ook allerlei statistieken te bekijken. Dit is niet alleen heel interessant, maar ook heel handig om te gebruiken wanneer je via unibet op sport wedt. Je hebt direct alle gegevens bij de hand die je nodig hebt om de beste inzet te bepalen.

FOX Sports NL

Fox Sports is dé sportzender van de Nederlandse televisie. Er wordt veel voetbal uitgezonden op de zender, maar daarnaast zijn er ook veel andere binnenlandse en buitenlandse sporten te zien. Fox Sports NL heeft een gelijknamige app ontwikkeld waarmee je altijd op de hoogte blijft van alle actualiteiten op het gebied van nationale en internationale voetbalcompetities. De app is gratis te downloaden in de Appstore.

Ziggo Sport Totaal

Als aanbieder van televisie, internet en telefonie kan Ziggo niet achterblijven met een eigen app. Ziggo heeft zelf een eigen sportzender, beschikbaar voor Ziggo klanten met een abonnement. In het verlengde van deze sportzender, Ziggo Sport, heeft Ziggo de app Ziggo Sport Totaal ontwikkeld. Je bekijkt hier het meest actuele nieuws van iedere gewenste sport. Daarnaast is het ook mogelijk om Ziggo Sport te kijken, je moet hier dan echter wel een abonnement voor hebben.

Voetbal-apps

Er zijn een aantal voetbalclubs die een eigen app hebben ontwikkeld. Ben jij supporter van een van deze clubs, dan moet je zeker de club-app voor je smartphone downloaden. Je weet altijd hoe het speelschema in elkaar steekt, wat de uitslagen zijn en hoe de ranglijst er uitziet. Vaak kan je ook stemmen op ‘Man of the Match’. Naast de drie topclubs hebben momenteel ook clubs zoals AZ, FC Groningen, Roda JC, Excelsior  en SC Heerenveen een eigen app. Voordeel van dit soort apps is dat je alleen nieuws over je eigen club ziet.

Artikel delen: