Drie feestjes op rij voor Jos Ramaker

Drie feestjes op rij voor Jos Ramaker

DALFSEN – Niet één, maar liefst twee keer stond Jos Ramaker de afgelopen dagen in het middelpunt van de belangstelling. Het feestvarken werd 60 en dat ging niet ongemerkt voorbij. Vrijdag was er een feestje in grand café Nikki’s, zaterdag werd dat nog eens dunnetjes overgedaan in Het Roode Hert. De flowerpower stond centraal.

Voor de gelegenheid had de fractievoorzitter van Gemeentebelangen zich gehuld in een gebloemd pak en in het verlangen naar de volle haardos, prijkte er op zijn hoofd een pruik. Ja, die goeie oude tijd.
Jos zou Jos niet zijn als hij niet met een goed doel op de proppen was gekomen en dat was ook nu weer het geval. Voor het pastor Thomas Fonds werd een goed gevulde boodschappentas van Jumbo Kamphuis geveild. Toevallig of niet ging deze naar Jeroen Noordegraaf, voormalig chef bij de Dalfser supermarkt. Hij legde een bedrag van 260 euro neer voor de tas. “Dat is het dubbel en dwars waard, want dankzij het schoolfonds van pastor Thomas kunnen kinderen in India naar school en daardoor een beter bestaan opbouwen”, aldus Jeroen die tegenwoordig bij Unilever werkzaam is.

Maandag staat Jos Ramaker weer een nieuw feestje te wachten: de beëdiging van Erica van Lente, de eerste vrouwelijke burgemeester van Dalfsen. Dat gebeurt om 19.30 uur door Commissaris van de Koning Andries Heidema in de raadzaal. Publiek is welkom.

Artikel delen:
Foto 1