Europa’s grootste karperbeurs Carp Zwolle

Europa’s grootste karperbeurs Carp Zwolle

ZWOLLE – Echte karperfanaten weten het al lang: begin februari is het weer tijd voor de beurs der beurzen! In 2019 vindt de 25ste editie van CARP ZWOLLE plaats. Vanwege ons zilveren jubileum zullen wij dit jaar alles uit de kast halen om er een spettende succes van te maken.

CARP ZWOLLE opent haar deuren op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019, natuurlijk weer in de Zwolse IJsselhallen.

Op het gehele beursoppervlak van de IJsselhallen (maar liefst 20.000 m²) tref je tijdens deze dagen niets anders aan dan alles over karpervissen. Zowel beginners als (ver)gevorderden in deze sport kunnen hier kennismaken met de nieuwste technieken, het hipste gadgets en het beste materieel. In een gezellige en ongedwongen sfeer krijg je uitgebreid de kans om karperbenodigdheden te bekijken en te testen.

Standhouders van alle bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn aanwezig om jou hun nieuwste en beste producten te tonen. Maar reken ook op de aanwezigheid van internationale karpergrootheden die graag hun visgeheimen met jou delen.

En geloof ons als we zeggen dat iedereen nog wat van hen kan leren! Naarmate de datum van 1, 2 en 3 februari 2019 dichterbij komt, plaatsen we hier op de website van CARP ZWOLLE een uitgebreid programma met de namen van sprekers van wie je demonstraties of lezingen kunt bijwonen. Voor tickets en info  klik hier

Artikel delen:
Foto's 2
Europa’s grootste karperbeurs Carp Zwolle