Iedere hond is welkom bij Rianne

Iedere hond is welkom bij Rianne

Punthorst – In 2016 ben ik gestart met mijn honden trimsalon genaamd Rianne’s Hondentrimsalon. Inmiddels werk ik nu 2 jaar in dit prachtige vak, en doe het elke dag met veel plezier! Mijn trimsalon is gevestigd op 2 locaties, in Berghuizen (Ruinerwold) en in Punthorst. De meeste dagen werk ik in mijn trimsalon in Punthorst aan de Domineesakker, waar mijn trimsalon is gevestigd in dierenpension Happy Care.

In de trimsalon kom ik veel verschillende rassen tegen, omdat alle rassen welkom zijn in mijn salon. Hierdoor zit er ook veel variatie in het werk. Het leuke aan het werk vind ik dat de honden getrimd worden naar de wensen van de baas en dat de baas en de hond tevreden weer naar huis gaan. De werkwijze waarop ik werk vinden mijn klanten, de honden en ikzelf prettig, ik werk 1 op 1 en probeer er zoveel mogelijk voor te zorgen dat de hond de trimbehandeling zo aangenaam mogelijk ondergaat. Het is zeer belangrijk rust te bewaren wanneer de hond het spannend of eng vindt. Het geeft me veel voldoening wanneer de hond en de baas blij naar huis gaan!

Toekomstplannen
In de toekomst wil ik me meer specialiseren in bepaalde hondenrassen. Hiermee hoop ik mijn kennis van bepaalde rassen te vergroten en meer ervaring op te doen en te leren, want je bent nooit uitgeleerd. Ook bezoek ik zo nu en dan een vakdag voor hondentrimmers om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe materialen, nieuws en weetjes over het trimmen, honden en de trimsalon. Naast het specialiseren staat er op de planning om binnen 2 jaar mee te doen aan een trimwedstrijd. Hierbij word je beoordeeld op je trimtechnieken en je knipkunst. Ik wil hier graag aan mee doen om ervaring op te doen en om te kijken wat ze van mijn trimmen zeggen, want daar leer je weer van. Tijdens zo’n wedstrijd krijg je tips en op- of aanmerkingen, die ik in mijn salon weer in de praktijk kan brengen.

Iedere hond is welkom bij mij in de trimsalon! Voor informatie kunt u vrijblijvend contact met me opnemen door middel van bellen of e-mailen.

Contact gegevens:
Rianne’s Hondentrimsalon
www.rianneshondentrimsalon.nl
info@rianneshondentrimsalon.nl
06-22 59 47 94

Artikel delen: