Veel belangstelling plaatselijk belang Lemelerveld

LEMELERVELD – Er was zeer veel belangstelling vanavond in bomvolle zaal Reimink. Er was een bijeenkomst van plaatselijk belang in combinatie met B en W van Dalfsen, waar men tevens kennis kon maken met de nieuwe burgemeester, die ook de burgemeester van Lemelerveld is.

Er kwamen veel complimenten uit de zaal voor alle investeringen in en om Lemelerveld, dat doet de gemeente goed. Wethouder Ruud van Leeuwen ging deze avond in op de knelpunten en vraagstukken rond de nieuwe N348: krappe bochten, tunnels, openbare verlichting. En er was aandacht voor de nieuwe buurtbuslijn, donderdag is de opening voor genodigden en  vanaf zondag gaat lijn 518 in bedrijf. Al 40 vrijwillige chauffeurs hebben zich aangemeld om dit tot een succes te maken. De lijn gaat van Lemelerveld, via Luttenberg naar Raalte.

De gemeente (Ruud van Leeuwen) herkent de knelpunten van de Lemelervelders mbt de nieuwe N348, in het bijzonder de krappe bochten bij de aansluiting, de tunnels en de openbare verlichting.

De voetbalwedstrijd van Lemelerveld tegen sv Dalfsen kwam nog even ter sprake  op deze vergadering van PB Lemelerveld. Burgemeester van Lente van Gemeente Dalfsen zal daar zondag ook bij  ook aanwezig twittert ze. De punten blijven in ieder geval binnen de gemeentegrenzen, dat is al belangrijk.
Wethouder Andre Schuurman lichte toe dat de gemeenteraad van Dalfsen in maart met  een voorstel komt over koopzondagen op de agenda krijgt. En hij vertelt verder over wonen: wat zijn de trends, wat wordt er nu gebouwd in Lemelerveld.
Het was een interessante avond daar in Lemelerveld.
(Dit bericht kwam mede tot stand door twitter berichten)
Dalfsennet is nog steeds op zoek naar een vrijwillige verslaggever uit Lemelerveld.
Artikel delen: