Werk aan het spoor

Werk aan het spoor

OMMEN – DALFSEN – Van af zaterdag tot en met vandaag maandag 18 februari werkten ze aaneengesloten door in Ommen aan de perrons en sporen. Er reden dit weekend daarom ook bussen in plaats van treinen in de richting van Zwolle en Emmen. Naast het werk aan de perrons  vernieuwen we ook een perronspoor.

 

Er komen nieuwe spoorstaven, dwarsliggers (bielzen) en ballast (spoorgrind). Het bestaande perron voorzien we van nieuwe tegels en meubilair. In voorbereidende nachten werken we aan seinen en lossen we alvast materialen. Omdat het treinverkeer stil lag konden er ook bij Dalfsen werkzaamheden worden uitgevoerd.

Als alles goed is rijden moren de treinen weer, maar er is zeer slecht informatie hierover te vinden. Dus ga dat wel even goed na.

 

 

Afsluiting zandpad Wolfkuilstraat in Ommen

Voorafgaand en tijdens de werkzaamheden zal de Wolfkuilstraat gebruikt worden voor transport van materiaal naar het spoor. Op het moment dat er transporten plaatsvinden zal de Wolfkuilstraat ter hoogte van het begin van de zandweg tijdelijk worden afgesloten. Zodra een vrachtwagen gelost is, zal het pad weer geopend worden. Het gaat om ongeveer 2 á 3 transporten per dag in de periode tussen maandag 11 februari en vrijdag 22 februari.
(Het betreft de door de weekse dagen )

Artikel delen:
Foto's 3
Werk aan het spoor
Werk aan het spoor