Dalfsen: uitgiftepunt voor Voedselbank - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Dalfsen: uitgiftepunt voor Voedselbank

DALFSEN – Vanuit een vast uitgiftepunt in Dalfsen en ook in Nieuwleusen, verstrekken wij de voedselpakketten één keer per week op vrijdagmiddag aan onze cliënten. Met ingang van 1 mei 2019 is ons uitgiftepunt in Dalfsen voor ons als Voedselbank niet meer beschikbaar.

De Voedselbank Dalfsen / Nieuwleusen verstrekt wekelijks voedselpakketten aan mensen die onder het bijstandsniveau leven. Wij zijn er voor de kernen Dalfsen, Nieuwleusen, Hoonhorst en Oudleusen en onze stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers.

GEZOCHT RUIMTE VOOR UITGIFTE DALFSEN
Wij zijn op zoek naar een ruimte wekelijks voor ons beschikbaar op de vrijdagmiddag zo’n 1,5 tot 2 uur onze cliënten van voedselpakketten te kunnen blijven voorzien in Dalfsen.
Naast de ontvangst/uitgifteruimte, hebben we ook ruimte nodig voor ongeveer 3 kasten en 3 vriezers/koelkasten. Deze kunnen ook ergens anders in een ruimte staan, want ze zijn van een slot voorzien.
Al me al denken we aan een ruimte van ongeveer 50M2 voor de uitgifte op vrijdag. De uitgifte is tussen 13.00-15.00 uur.
De overige dagen van de week kan de ruimte voor eigen doeleinden gebruikt worden. Nog om te vermelden 1 x per week op woensdag (overdag) worden er wat goederen gebracht voor opslag.

NOODZAAK
Helaas is het nog steeds noodzakelijk om de mensen met de kleine beurs op deze wijze te ondersteunen.
Omdat wij een stichting zijn die bestaat uit vrijwilligers en we een maatschappelijk belang nastreven, zou het voor ons het meest ideaal zijn als we de ruimte om-niet kunnen gebruiken.

Kan u ons helpen of weet u wie wel, laat het ons weten: voedselbank.dalfsennieuwleusen@gmail.com

Artikel delen:
Foto 1