Dag 2 van de Damito-beurs - Foto: Geert Bistervels
Foto: Geert Bistervels

Dag 2 van de Damito-beurs

DALFSEN – Op de zeer goed bezochte en gezellige dag 2 van de Damito-beurs wist de heer Henk Kleinlugtenbeld uit Dalfsen op € 0,16 na het juiste bedrag te raden van de inhoud van de kar met producten die door AH Dalfsen was aangeboden. Daarnaast ontving hij nog een mooie waardebon om bij Albert Heijn te gebruiken.

Deze bon werd aangeboden door  Frans van Cuijk en Geert Bistervels, leden van de vrienden van de voedselbank. Henk Kleinlugtenbeld gaf spontaan de inhoud van de kar weer terug aan de voedselbank om het de komende week te verdelen onder de “leden” van de bank.

Morgen hebben we dag 3 van de Damito en daar staan voor en na de middag weer een kar met aangeboden inhoud, maar nu door de  Jumbo uit Dalfsen. Kijken wie morgen de winnaars worden van de inhoud van de karren, die inmiddels zijn opgehaald om morgen naar de Trefkoele te worden bezorgd.

Dus… als u een gokje voor een euro wilt wagen met kans op een mooi pakket met producten van de Jumbo, kom dan  naar de laatste dag van Damito beurs en bezoek (naast de stand van de voedselbank natuurlijk!) ook de vele andere mooie stands! Opening is om 10.00 en de beurs sluit om 18.00 uur. De bekendmaking van de winnaars is om 13.30 en 17.00 uur.

tekst/foto’s: Geert Bistervels en Huub Schultz

Foto's 3
Dag 2 van de Damito-beurs - Foto: Geert Bistervels
Foto: Geert Bistervels
Dag 2 van de Damito-beurs - Foto: Geert Bistervels
Foto: Geert Bistervels
Artikel delen: