60 Jaar Dalvo zomeravondvolleybal - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

60 Jaar Dalvo zomeravondvolleybal

DALFSEN – 60 Jaar Bouwcenter Schippers – Dalvo zomeravondvolleybal. Het is nog niet zeker of er deze winter nog een elf stedentocht komt maar wat wel zeker is dat er straks in mei in de Trefkoele+ weer het Bouwcenter  Schippers – Dalvo zomeravondvolleybaltoernooi wordt gehouden en wel van maandag 13 mei tot en met vrijdag 24 mei 2019.

De toernooicommissie van Dalvo is druk doende met de voorbereidingen van het 60e toernooi. De 48 teams die in 2018 hebben meegedaan krijgen binnenkort weer een uitnodiging voor deelname maar ook nieuwe teams zijn natuurlijk van harte welkom op het jaarlijkse volleybalfestijn van Dalvo. Kun je een team op de been brengen dan ben je van harte welkom, er is plaats voor herenteams, damesteams en gemengde teams en ieder team wordt zoveel mogelijk op het bij het team behorende niveau ingedeeld. Gezelligheid staat voorop maar ook de sportieve rivaliteit tussen de teams bepaalt de goede sfeer tijdens het toernooi.

Ook steeds meer bedrijfsteams vinden de weg naar het toernooi, in 2018 waren dat Morrenhof-Jansen en Foreco en Het Balanico team en Albert Heijn en Jumbo en Dabeko en Gemeente Dalfsen en Het Oude Station. Als collega`s leer je elkaar op een andere manier kennen en dat versterkt weer de band met het bedrijf en met elkaar. En…. De derde set aan de bar van de Trefkoele+ is ook gezellig. Een (nieuw) team opgeven kan vanaf nu bij:

Jan de Weerd b.j.deweerd@ziggo.nl of Jelly Boerdijk j.s.boerdijk@ziggo.nl

Foto 1
Artikel delen: