Vanavond het Waterschapsdebat in Theater de Stoomfabriek

Vanavond het Waterschapsdebat in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – De waterschapsverkiezingen staan voor de deur! Op woensdag 20 maart kunt u stemmen op een lid van het algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta). Maar wat zijn eigenlijk de standpunten van de verschillende partijen? Welke rol speelt duurzaamheid in de toekomstplannen? En op wie gaat ú stemmen?

De Toekomstmakers nodigt u uit om dáár achter te komen bij het Waterschaps Verkiezingsdebat. Op dinsdag 12 maart om 20.00 in Theater de Stoomfabriek in Dalfsen.

De manier waarop er wordt omgegaan met water heeft te maken met de natuur, het klimaat, recreatie, ruimtelijke ordening, veiligheid en innovatie. Of het nu gaat over schoon drinkwater, het opwekken van duurzame energie of recreëren op en rondom de Vecht, iedereen heeft ermee te maken. Tijdens het debat worden alle partijen vertegenwoordigt. Aan de hand van stellingen zullen zij hun standpunten toelichten. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Toegang is gratis. Wilt u aanwezig zijn? Aanmelden kan door een mail te sturen naar detoekomstmakersdalfsen@gmail.com

De Toekomstmakers wordt georganiseerd door de Duurzame Dorpen van de Gemeente Dalfsen: Nieuwleusen Synergie, Duurzaam Hoonhorst, Duurzaam Oudleusen, Duurzaam Leefbaar Lemelerveld en Groen Gebogen uit Dalfsen.

Artikel delen:
Foto 1