Elektrische bakfiets voor ‘Joris Bezorgt’ - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Elektrische bakfiets voor ‘Joris Bezorgt’

DALFSEN – ‘Joris Bezorgt’ heeft een nieuwe elektrische, maar toch authentieke, bakfiets. Daarmee kan nu met minder lichamelijke inspanning in een grotere regio groente en fruit, brood en Vechtdal bier worden bezorgd.

Financiële ondersteuning

Stichting Joris Bezorgt wordt volledig gerund door vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Met dank aan ondersteuning van de Gemeente Dalfsen, de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij en de Wilhelmus Frijling Stichting was het mogelijk om deze nieuwe elektrische bakfiets te kopen.

Bezorgservice

Sinds de oprichting van Stichting Joris Bezorgt heeft u Joris en Joël elke week in Dalfsen zien fietsen op zijn ouderwetse bakfiets. Zij bezorgen kratten met eerlijke verse groente en fruit van Kwekerij Eef Stel en tassen met brood van Bakkerij Van der Most.

Ideaal voor iedereen in Dalfsen die wil genieten van eerlijke groente en fruit en vers brood maar zelf te weinig tijd heeft om dit op te halen. De bezorgservice van Joris Bezorgt brengt het elke week bij de mensen thuis. Wanneer de klant een week wil overslaan of op vakantie gaat, dan kan de bezorging stopgezet worden. Het aanpassen van de bestelling is ook mogelijk, dus hoewel het een abonnement is toch ook heel flexibel.

Door de aanschaf van de elektrische bakfiets kan Joris Bezorgt nu ook lokaal gebrouwen bier naar de (zakelijke) klanten van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij brengen.

Interesse

Wilt u ook gratis bovenstaande producten thuis of op de zaak geleverd krijgen? Neem dan contact op met Stichting Joris Bezorgt via jorisbezorgt@gmail.com of kijk op onze website www.jorisbezorgt.nl  

Artikel delen:
Foto's 3
Elektrische bakfiets voor ‘Joris Bezorgt’ - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Elektrische bakfiets voor ‘Joris Bezorgt’ - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma