Daverend dubbelconcert bij het Boskamp - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Daverend dubbelconcert bij het Boskamp

DALFSEN – Zondagmiddag 24 maart a.s. heeft Partycentrum het Boskamp aan de Sterrebosweg weer een van de inmiddels zeer bekende en goed bezochte Concert-met-de-pet middagen. Die middag staat er niet één, maar zelfs een dubbelconcert op het programma.

Vanaf 14:00 uur zal de Dalfser hobby muzikant Christiaan Boer, gewapend met zijn semi akoestische gitaar en zijn grote boek vol met TOP2000 songs het publiek trakteren op bekende meezingers uit de Top2000. Songs van CCR, the Eagles en vele andere bekende, ontlokt hij moeiteloos aan zijn prachtige gitaar. Uiteraard mag het publiek zelf ook een aantal songs uit zijn boek kiezen, die hij vervolgens voor je zal gaan spelen. Als je daar geen zomers gevoel bij krijgt…

Na Christiaan treedt nog een Dalfser muzikant op en dat is Johan Geerts. Ook hij speelt vele bekende songs en zijn repertoire is een mooie afwisselende mix van Ierse folksongs, countrymuziek, nummers van Boudewijn de Groot en… hij heeft zelfs songs in het dialect. Dat komt perfect uit, want maart is namelijk de dialect maand. En als het publiek ook bij hem helemaal losgaat, heb je maar zo kans dat hij zelfs zijn accordeon er nog bij pakt!

Het Concert-met-de-pet concept heeft uiteraard gratis entree.
Er wordt voor de muzikanten even met de pet rondgegaan voor een kleine bijdrage.

Zondag 24 maart
Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur
Entree gratis

Partycentrum Het Boskamp
Sterrebosweg 2
7722 KG Dalfsen
Tel.0529-431712
www.hetboskamp.nl

Artikel delen:
Foto 1