Gewoon betrokken ook in het waterschap. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gewoon betrokken ook in het waterschap.

DALFSEN – Gemeentebelangen Dalfsen is al jaren betrokken bij het waterschap. In een samenwerking met 4 lokale partijen onder de (oude) naam Sallandse Gemeentebelangen werden 2 zetels behaald.

Sinds de fusie tussen Waterschap Groot Salland en Waterschap Reest en Wieden tot Waterschap Drents Overijsselse Delta werd het ook tijd voor Gemeentebelangen Dalfsen om verdere samenwerking te zoeken.

Onder de nieuwe naam: Gemeentebelangen Drenthe~Overijssel is er een samenwerking tot stand gekomen tussen 13 lokale partijen uit het gehele werkgebied van het waterschap Drents Overijsselse Delta.
Met de 25 betrokken kandidaten verdeeld over het gehele gebied kunnen de belangen van alle inwoners worden vertegenwoordigd zonder gebonden te zijn aan de ideologie van een landelijke partij

Gemeentebelangen Dalfsen heeft 2 kandidaten op de lijst staan.

Op nummer 7 staat Jolande Onderdijk-Schroten uit Dalfsen. Zij zit al jaren in de schaduwfractie van het waterschap en heeft samen met haar man een kwekerij in éénjarig perkgoed.

Op nummer 16 staat Herman Kleine Koerkamp uit Lemelerveld. Hij is raadslid in de gemeente Dalfsen. Door de korte lijntjes tussen de samenwerkende partijen voor het waterschap en Gemeentebelangen Dalfsen kan er snel en accuraat gereageerd worden op zaken die belangrijk zijn voor onze gemeente.

Meer informatie en het verkiezingsprogramma kunt u vinden op de website:
www.gb-drentheoverijssel.nl

Gemeentebelangen Drenthe~Overijssel, lijst 5, gaat tegenwicht bieden aan de landelijke partijen door ‘Lokaal maatwerk bij Waterbelangen’

Artikel delen:
Foto's 2
Gewoon betrokken ook in het waterschap. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto