Pubquiz in Nikki’s op vrijdag 29 maart, Wat weet jij over Dalfsen?

Pubquiz in Nikki’s op vrijdag 29 maart, Wat weet jij over Dalfsen?

DALFSEN – Vrijdagavond 29 maart organiseren JONG!Dalfsen, gemeente Dalfsen en SAAM Welzijn een pubquiz voor jongeren tussen 18 en 25 jaar in Nikki’s Dalfsen. Een gezellige avond waarbij de kennis van jongeren over hun dorp wordt getest en ze kans maken op een barbecuepakket voor maximaal vijftien personen.

Daarnaast zijn er gemeenteraadsleden aanwezig die de onderwerpen aftrappen met ´one-minute pitches’. Op deze manier komen jongeren en raadsleden op een laagdrempelige en informele manier met elkaar in contact.

 Van tevoren heeft elke politieke partij een onderwerp toegewezen gekregen. Na de korte pitches start de quiz met leuke, grappige en opvallende feiten, schattingsvragen en fragmenten over dat onderwerp en over actualiteiten in het dorp Dalfsen. Er zijn zo in totaal drie rondes, waarbij diverse onderwerpen worden aangesneden met pitches.

Voor jongeren de kans om zich van hun sterkste kant te laten zien en de pubquiz te winnen. Het winnende team krijgt een barbecuepakket voor maximaal vijftien personen: ideaal voor bijvoorbeeld een sportteam, vriendengroep of muziekgroep.

Meedoen

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud en woon je in Dalfsen? Vorm een team van 5 personen en kom vrijdagavond 29 maart om 19.30 uur naar Nikki’s. De pubquiz start om 19.45 uur. Opgave is niet nodig.

Artikel delen:
Foto 1