De opbouw in Trefkoele+ Live, The U2 Tribute & RUV in volle gang - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

De opbouw in Trefkoele+ Live, The U2 Tribute & RUV in volle gang

DALFSEN – Vanavond in deTrefkoele+ Live: The U2 Tribute, de meest ervaren U2-Tributeband van Europa.

The U2 Tribute, de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 15 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2.

Deze band heeft zich al ruimschoots bewezen maar wil toch elk optreden opnieuw haar publiek veroveren met alle passie, kwetsbaarheid, melancholie en energie die de live- shows van U2 zo bijzonder maken. The U2 Tribute speelt daarbij met verschillende thema’s en showelementen uit de oorspronkelijke U2-shows, waarbij ruimte blijft voor spontaniteit en interactie met het publiek.
U2 staat bekend om haar unieke sound en The U2 Tribute weet dit geluid als geen andere band op overtuigende manier neer te zetten. En dat al meer dan 15 jaar.

The U2 Tribute staat er 30 maart niet alleen voor. Zij wordt ingeleid door RUV: de hongerige roedel wolven uit het oosten. Noem het Hardrock en/of Bluesrock, RUV is niet schuw zich te bedienen van meerdere genres en laat zich zeker niet in een kooi stoppen.
De chemie tussen Ruud (drums), Jeroen (zang/bas) en Jim (gitaar) is er eenvan verpletterende orde.

Klaar voor de jacht bijten ze zich vast in het podium, om na een vurige show het publiek als opgejaagd wild achter te laten. Een ding mag zeker zijn: RUV staat voor een stevige oostelijke wind in het stormachtige rocklandschap.

De RUV-roedel kent een sterke territoriumdrift en heeft de neus op het hele continent gericht. Na hun debuut op het Raaltese Ribs & Blues festival en een uitverkochte release van het minialbum ‘R’ maakte RUV zich op voor onder andere Bevrijdingsfestival Overijssel, de Zwarte Cross en hebben ze menig poppodium in Nederland en Duitsland verslonden.

 

Laatste kans! Bestel alleen voor 18:00 uur vanavond nog kaarten voor Trefkoele Live met €5,- korting.
Kaarten via de link of aan de bar in het PlusCafé.

Locatie: Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 Dalfsen
Zaal open: 20:30 uur
Begin Show: 21:00 uur

Kaarten zijn te koop via de link hiernaast. Klik hier.
De kaarten kosten:
– voorverkoop: € 15,00
– aan de deur : € 20,00

Foto's 2
De opbouw in Trefkoele+ Live, The U2 Tribute & RUV in volle gang
Artikel delen: