Paasbingo Supportersvereniging USV.

NIEUWLEUSEN – Op Zaterdag 20 april a.s.is er een Paasbingo Supportersvereniging USV..De Supportersvereniging USV organiseert op zaterdag  20 april a.s. in de kantine van USV de traditionele Paasbingo. Sfeer en gezelligheid verzekerd! Kom dus gezellig aan de bar of aan een van de tafels zitten om uw kruisjes op de bingoformulieren te zetten.

Ook nu zullen er weer 15 ronden gespeeld worden. Het is inmiddels geen nieuws meer dat de  Supportersvereniging USV van het standpunt uitgaat dat het organiseren van een bingo geen winst behoeft op te leveren. Hetgeen betekent dat de prijzen altijd bijzonder aantrekkelijk zijn. Dus speel mee en maak kans op één of meer van die prachtige prijzen, zoals o.a. vleesprijzen, taarten, zuivelmanden en hapjespakketten. Hiernaast zullen er ook nog eens twee superronden gedraaid worden waarin slagerswaardebonnen t.w.v. maar liefst  € 100,- te winnen zijn.

Ter onderstreping van de gezelligheid zal door de organisatie traditie getrouw een hapje aangeboden worden. De aanvang van deze altijd super gezellige bingo is 20.00 uur.

Artikel delen: