13 april Open dag vernieuwde showroom Beverwijk Keukens Balkbrug

13 april Open dag vernieuwde showroom Beverwijk Keukens Balkbrug

BALKBRUG – Beverwijk Balkbrug staat natuurlijk bekend als bouwbedrijf en heeft daarnaast ook een eigen installatie- en schildersbedrijf. Een unieke combinatie, maar ook de keukenverkoop wordt een steeds belangrijkere tak! “Onze nuchterheid en alles-kan-gedachte heeft de laatste jaren gezorgd voor een gestage groei in verkoop van keukens.

Wij zijn zeker geen standaard keukenbedrijf waar je moet onderhandelen. Direct een goed advies in combinatie met een goede prijs! Dat maakt ons uniek.” aldus Meilof Troost, keukenadviseur die al zo’n 10 jaar werkzaam is op de keukenafdeling.

Het afgelopen jaar is er flink geïnvesteerd in de showroom en ook een tweede adviseur Jan Compagner is in dienst gekomen. De showroom is uitgebreid met een enorme wand met materiaalmonsters en kleurstalen, een groot aantal nieuwe trendy keukens is geïnstalleerd en natuurlijk voorzien van de laatste inbouwapparatuur.

Op zaterdag 13 april van 9.00 tot 16.00 uur organiseert Beverwijk Keukens een open dag om het resultaat van de vernieuwde showroom te vieren. Vanaf 11.00 zal een chef-kok tijdens verschillende kookdemonstraties de werking van een inductie met geïntegreerde afzuigkap en een nieuwe stoomoven laten zien. Er is een proeverij en voor de kids staat er een gaaf springkussen en een hapje en een drankje voor iedereen. Daarnaast ontvangt iedere bezoeker een leuke verrassing.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw keuken. Ook voor kleine renovaties, zoals het vervangen van de kastdeurtjes of alleen de apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen met u mee!

Artikel delen: