Ruim 5000 euro voor meer AED’s in centrum Dalfsen

Ruim 5000 euro voor meer AED’s in centrum Dalfsen

DALFSEN – De actie ‘Hart voor Dalfsen’ om meer en beter bereikbare AED’s in het centrum van Dalfsen te krijgen, heeft 5315 euro en 2 cent opgeleverd.

 

Barry Stabij, een van de initiatiefnemers, maakte dat woensdagavond bekend in het radioprogramma De Avondshow op Vechtdal FM dat werd gepresenteerd door Bianca Bierenga en Jeroen Koggel.

De bedenkers van de actie gaan nu in overleg met de ondernemersvereniging en de gemeente om te kijken naar geschikte locaties waar de levensreddende apparaten kunnen worden opgehangen en de klok rond bereikbaar zijn.

En namens de organisatie…

Wat een geweldig bedrag is er gedoneerd!!!

Wij hebben de basis in Nikki’s neergezet en jullie hebben het afgemaakt. Komende dagen laten we een aantal donaties en acties zien. In de tussentijd gaan wij in gesprek met leveranciers, privé eigenaar en Gemeente Dalfsen. Hierover houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

Wij hopen dat bij u meer bewustwording is gekomen. Waar hangt bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde AED? Is de juiste informatie/adres vermeld van uw AED op de Rode Kruis of Hartstichting App? Of wellicht bent u eigenaar en hangt deze binnen en kunnen wij een versleutelde kast leveren?

Artikel delen:
Foto's 2
Ruim 5000 euro voor meer AED’s in centrum Dalfsen