De recreatieve competitie van Flash

NIEUWLEUSEN – De recreatieve competitie van Flash weer succesvol beëindigd. Net als de reguliere competitie is het seizoen 2018-2019 van de Flash Hypotheekgroep competitie ook alweer ten einde. Een recreatieve volleybalcompetitie die Flash al jaren organiseert, 5 poules met gemengde teams en een poule met heren teams.

Dit seizoen voor het eerst in de Spil en dat was wel even wennen voor de teams. Aangezien de wedstrijden op tijd gespeeld worden, maar dat deze tijd niet zichtbaar was in de zaal vonden sommige teams toch wel lastig. Bij de laatste wedstrijden was de tijd wel pontificaal aanwezig in de zaal en dat bracht een stukje rust voor vele volleyballers.

Er werd dit seizoen ook weer door 36 teams gestreden om de felbegeerde schaal met bitterballen na 4 ronden. De eerste ronde was in december klaar en door degradatie en promotie van teams, zag de tweede ronde er weer heel anders uit.

Om een belangrijk onderdeel van deze competitie, gezelligheid, te kunnen blijven waarborgen is er sinds dit seizoen voor gekozen om eerder te starten met de wedstrijden. Dit betekent dat de wedstrijden ook eerder gespeeld zijn en dat er langer met elkaar kon worden nagepraat onder het genot van een drankje. Al met al weer een geslaagd seizoen.

Artikel delen: