Feel Good Belevingsavond met Paul Bink in Verenigingsgebouw Ankum

Feel Good Belevingsavond met Paul Bink in Verenigingsgebouw Ankum

DALFSEN (ANKUM) – ”Het is al weer de vierde Feel Good Belevingsavond en ook dit keer weer met een goed doel voor ogen. Dit keer is dat stichting Still Fotografie die foto-reportages verzorgt voor ouders van ‘stil-geboren’ kindjes. Paul Bink is één van de fotografen”, aldus Berlinda Reurink over de komende editie die woensdagavond 8 mei in Verenigingsgebouw Ankum wordt gehouden. Samen met haar collega’s zet Berlinda de Feel Good Belevingsavonden op touw en met groot succes.

Altijd al willen weten wat uw tenen u te vertellen hebben? Er is iemand aanwezig die ze kan lezen. Lekker uw handen laten masseren met aromatische olie? Het kan allemaal. Maar misschien bent u wel benieuwd wat een medium u kan vertellen. Welnu, ook dat kan. Van 19.00 tot 22.00 uur kunt u aanschuiven bij de verschillende standhouders.

De opbrengst is deze keer bestemd voor stichting Still Fotografie die op verzoek van ouders reportages maakt in de kwetsbare en kostbare uren van het korte leven of na de geboorte van hun levenloze kindje. Dat gebeurt met respect voor en rust in deze overweldigende situatie. De liefde voor het kleine mensje wordt vastgelegd zodat zij of hij een gezicht krijgt. Alle deelnemende fotografen, waaronder Paul Bink uit Dalfsen, doen dat met veel toewijding en pro deo. Zij declareren alleen hun materiaal- en reiskosten bij de stichting.

De Feel Good Belevingsavond wordt woensdag 8 mei gehouden in Verenigingsgebouw Ankum aan de Vossersteeg 26. Paul Bink loopt rond en staat open voor allerhande vragen. Aanvang: 19.00 uur.

Artikel delen: