Heren 2 vrijdagavondcompetitie DLTC - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Heren 2 vrijdagavondcompetitie DLTC

DALFSEN – Heren 2 vrijdagavondcompetitie DLTC Gerner. Vrijdagavond moesten wij aantreden tegen de Pelikaan uit Zwolle deze hadden we aan het begin van het seizoen ook al ontmoet en daar verloren wij met 4-0 dus we hadden wat goed te maken thuis.

De aanvoerder moest al erg puzzelen om de 4 personen bij elkaar veel afwezig door vakantie en blessure geval.

Maar hij vond Jan Nijman om een keer in te vallen, zo konden wij starten met Johan, Henk, Jan en Flip.

Er waren weer vier teams thuis dus moest er weer geloot wie op welke baan kon beginnen , wij  moesten op het kunstgrasveld.

Wat altijd mooi is dat wij elk jaar een keer een vaste supporter hebben vanuit Soest komt Martijn Koerhuis (de zoon van Johan)

even naar onze prestaties kijken.

We begonnen de eerste twee partijen met Johan/Jan en Henk en Flip  ,via twee supertiebreak stonden wij op een 2-0 voorsprong na deze partijen.

De partijen 3/4 gingen gelijk op zodat wij een partij naar ons toe trokken en de andere voor de pelikaan hierdoor werd het een 3-1 overwinning voor ons dus een goeie revanche hadden genomen op de pelikaan.

Zoals altijd weer even gezellig nababbelen en dan niet te vergeten de lekkere gehaktballen ,wat de aanvoerdernooit overkomt dat ze dit keer niet erg warm waren ,maar de smaak was er niet minder om.

Volgende week uit naar Westenholte altijd moeilijk maar wel gezellig.

 

Foto 1
Artikel delen: