Airgame Run Dalfsen, 75% uitverkocht!

Airgame Run Dalfsen, 75% uitverkocht!

DALFSEN – Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli is het dan zover. De eerste editie van de Airgame Run tijdens het Airgame festival in Dalfsen. Individuelen, junioren, vrienden en bedrijventeams gaan de strijd aan!

Twee dagen lang word er competitie gestreden op een XXL stormbaan. Ruim 150 meter obstakels en (water)hellingen moeten de deelnemers trotseren tijdens deze Run. Dat word een spektakel! Maar vooral ook veel plezier. Het festival is voor iedereen. Voor jong en oud!

Op de vrijdagmiddag strijden de juniorenteams tegen elkaar. Op de vrijdagavond zullen individuelen het parcours gaan bestormen. De individuele competitie is voor deelnemers vanaf 15 jaar. De juniorenteams moeten bestaan uit 5 personen in de leeftijd 10-15 jaar.

Durf jij alleen de strijd aan? Of ga je met een team voor de winst? Inschrijven is mogelijk tot 30 juni of totdat er nog plek is!
Op de zaterdag gaan de vrienden en bedrijventeams de competitie aan. Deze teams bestaan uit 5 deelnemers in de leeftijd vanaf 16 jaar. Storm met vrienden, familie, kennissen of collega’s de baan over en word kampioen! Geef je team snel op want de vrienden competitie zit al bijna vol!

Meer info, tickets en het voorlopige programma is te vinden op www.airgamefestival.nl

Foto 1
Artikel delen: