PEC Zwolle speelt opnieuw oefenwedstrijden in Dalfsen

PEC Zwolle speelt opnieuw oefenwedstrijden in Dalfsen

DALFSEN – Komende zomer speelt PEC Zwolle wederom op Sportpark Gerner in Dalfsen. Na de succesvolle wedstrijden in 2017 en 2018 willen de Blauwvingers graag terugkeren. Op het programma staan oefenduels met een combinatieteam SV Dalfsen/ASC’62 en het Belgische AA Gent.

Zaterdag 29 juni speelt de hoofdmacht van PEC Zwolle op Sportpark Gerner een oefenwedstrijd tegen een mix van spelers van SV Dalfsen en ASC’62. De organisatie is in handen van vrijwilligers van beide Dalfser voetbalverenigingen. Net als vorig jaar speelt het team onder de vlag van FC Dalfsen, met bijbehorend groenzwart tenue. De aftrap van deze wedstrijd is om 17.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 5,00 euro.

Twee weken later, op vrijdag 12 juli, keert PEC Zwolle terug in Dalfsen. Dan speelt de eredivisionist een oefenwedstrijd tegen KAA Gent. Die ploeg eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Belgische competitie. Ook dit oefenduel wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers van zowel SV Dalfsen als ASC’62. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur. Kaarten kosten 10,00 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 7,50 euro.

Op beide dagen geldt dat kaarten aan de deur te koop zijn vanaf één uur voor aanvang van de wedstrijd. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er geen voorverkoop.

Foto: Kristian Giesen

Artikel delen:
Foto's 2
PEC Zwolle speelt opnieuw oefenwedstrijden in Dalfsen