Volgende week zaterdag de 27e autorodeo Oudleusen

OUDLEUSEN – Voor liefhebbers van ronkende motoren en verbrand rubber is de 27e autorodeo op 15 juni 2019 te Oudleusen. De plek voor jong en oud om te kijken naar dit grote spektakel, op het terrein van Familie van Gelder, naast tankstation Firezone aan de Hessenweg.

Alles over de 27e autorodeo Oudleusen is te vinden op Facebook. zie: https://www.facebook.com/Autorodeo-oudleusen-1242924655779704/

Zonder sponsoren en vrijwilligers geen autorodeo! Daarom stellen wij graag onze sponsoren aan u voor.

Loonbedrijf Lindeboom, Medaillehuis Logterman, Morrenhof-Jansen installatiebedrijven, J. Sandink Transport, Aannemersbedrijf Snijder BV, Zalencentrum Mansier, Kragt Bedrijfswagens, DalfsenNet.

Dit jaar mogen we weer gebruik maken van het land van Familie van Gelder. Waarvoor dank.

Er worden 3 klassen verreden waarbij de auto’s worden ingedeeld op motorinhoud.

L. klasse tot 1600
M. klasse van 1600 tot 2 liter
N. Klasse van 2 tot 4 liter

Het grote spektakel begint zaterdagmorgen om 10.00 uur en de finale zal rond 16.00 uur zijn. Voor de beste dame is een beker beschikbaar gesteld door Medaillehuis Logterman.

Programmaboekjes zijn verkrijgbaar aan de kassa, voor € 0.50, waarvan de opbrengst volledig naar de stichting Opkikker gaat. Tijdens deze dag kunt u bij de stichting Opkikker uw oude telefoons en cartridges inleveren. Voor vragen over de stichting kunt u terecht bij de stand van de stichting Opkikker die op het rodeoterrein staat. Daarnaast zal er een dikke Zweedse auto geveild gaan worden, de totale opbrengst van deze machine gaat naar stichting opkikker

Wil je een bod uitbrengen op de auto dat kan via de Facebook site van Autorodeo Oudleusen.

De veiling sluit op 13 juni om 20.00 uur.
Na afloop van dit spektakel staat er een top band in de tent, dit jaar The Rousers Zie Promo:

 

Groeten team autorodeo Oudleusen.

Artikel delen: