Ga deze zomer op campervakantie

Ga deze zomer op campervakantie

Er worden steeds meer campers gekocht en ook huren is razend populair. In het laatste geval is de keuze reuze, want je hoeft er niet meer voor naar een verhuurbedrijf. Tegenwoordig bestaan er namelijk zelfs digitale deelplatformen waarbij je huurt van een particulier.

Camperen is dus erg populair en bij veel mensen staat een camperreisje hoog op de bucketlist. Maar een camper kopen is toch wel een grote stap. Er hangt een niet alleen een prijskaartje aan het kopen, maar ook aan het onderhoud. Daarnaast wil je als je een camper bezit er natuurlijk ook veel mee weg, maar toch gaan de meeste mensen niet zo vaak als dat ze zouden willen. Particulieren die een camper bezitten verhuren om die reden dan ook steeds vaker hun camper. Dat levert een leuk zakcentje op (dat kan je weer in het onderhoud steken) en de camper wordt goed gebruikt. Gelukkig hoeven camperbezitters dat niet helemaal alleen te doen. Camperdeelplatformen als Goboony, zijn er om te helpen.

Voordelen van het camperdelen

Het delen van een camper is heeft vele voordelen. Campereigenaren die hun camper verhuren kunnen met het verhuren een aardig zakcentje verdienen, ook wordt hun camper op deze manier goed gebruikt en hoeven ze zich niet schuldig te voelen als ze eens niet met de camper weg willen gaan. Voor huurders heeft het huren van een particulier ook voordelen. Vaak zijn ze 40% goedkoper uit dan bij een verhuurbedrijf en omdat de campers

in heel Nederland gedeeld worden, vind je vrijwel altijd een camper bij jou in de buurt. Overigens zijn veel deelplatformen internationaal actief. Zo kun je via Goboony ook campers huren in België, Italië en Engeland.

Startpakket

Heb je een camper, maar staat die aankomende zomer een tijdje stil? Als je je camper nu aanmeldt, zul je zeker nog veel kunnen verhuren. Kijk je een beetje op tegen de dingen die erbij komen kijken? Goboony biedt een oplossing in de vorm van het startpakket. Daarbij helpen ze je bij de verhuur en nemen ze je een aantal zorgen uit handen. Het pakket bestaat onder andere uit een fotoshoot van jouw camper voor mooie foto’s bij de advertentie, hulp bij het maken van de advertentie, hulp bij het maken van een handleiding en begeleiding bij de eerste uitgifte en inname van jouw camper. Neem gerust even contact op.

Artikel delen: