Extra bericht: wandel3daagse Dalfsen - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Extra bericht: wandel3daagse Dalfsen

DALFSEN – De wandel3daagse moet vanwege veiligheid en de slechte weersvoorspellingen kiezen voor plan B. Lees hier alle details.

Vanwege de weercode die is afgegeven is het bestuur van de wandel3daagse genoodzaakt plan B in werking te laten gaan. Er zal niet gewandeld worden maar we hebben een feestelijk alternatief.

Plan B is mede mogelijk gemaakt door de bereidheid van alle vrijwilligers, sponsoren, burgemeester maar ook door de sportieve groepen die normaliter trainen in de Trefkoele+ die voor alle wandelaars bereid zijn hun training aan te passen! Dank jullie allen voor jullie flexibiliteit en enthousiasme.

Hieronder is te lezen hoe het programma van vanavond er uit ziet.
Alle wandelaars worden feestelijk onthaald tussen 18.15 en 18.45 in de Trefkoele+ Hal 1.

Men kan daar op eigen gelegenheid heen tenzij er met je groep andere afspraken zijn.

Bij aankomst in Hal 1 is er tussen 18.00 en 18.45 de persoonlijke medaille uitreiking. Ook staat er taart, appels en ranja klaar.
Natuurlijk ontbreken de klanken van Excelsior niet.

Om 18.45 start van de prijsuitreiking.

Er worden groepsprijzen, bedrijfsprijs en het gezondheidspakket uitgereikt door de burgemeester van Dalfsen. Wim Ulkeman zal alles aan elkaar praten.

Na afloop van de feestelijkheden in de Trefkoele+ gaan de burgemeester en de voorzitter van de wandel3daagse naar Rosengaerde om ook hier de enthousiaste deelnemers te feliciteren met hun prestatie.

Foto's 2
Extra bericht: wandel3daagse Dalfsen - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma
Artikel delen: