Nieuwbouwprojecten in Zwolle en omstreken

Nieuwbouwprojecten in Zwolle en omstreken

Op het moment zijn in de regio Zwolle verscheidene nieuwbouwprojecten aan de gang. Jij kunt er ook voor kiezen om een nieuw huis te bouwen tijdens zo een project. Hierbij moet je natuurlijk erg veel belangrijke beslissingen maken, zoals het ontwerp van het huis, de inrichting, maar nog veel meer. Je zult bijvoorbeeld ook het internet en tv vergelijken wat betreft providers om te zien welke optie het beste bij jou past.

Morgendauw in Zwolle

Op het moment zijn meerdere nieuwbouwprojecten bezig in Zwolle en omstreken. Bovendien zijn er ook al projecten aangekondigd voor de toekomst. Een actuele locatie is bijvoorbeeld het Morgendauw, waar je je nu al voor kunt inschrijven. VanWonen ontwikkelt in Breecamp Noord 37 prachtige woningen, die duurzaam en energieneutraal zijn. Voorzieningen zoals sportverenigingen en basisscholen zijn in de buurt, wat het een uitstekende woonplek maakt voor (jonge) gezinnen. Bij dit project worden verschillende woningen gebouwd door VanWonen, het ontwikkelt onder andere 16 rijwoningen. Daarnaast komt er in Morgendauw ook nog tweekappers en vrijstaande woningen, het heeft dus voor ieder gezin een geschikte woning.

Kop van Hoog Zwolle

Een ander nieuwbouwproject is het zogenoemde Kop van Hoog Zwolle. Dit wordt gebouwd aan de gracht in Zwolle en zorgt voor moderne en luxe appartementen. Bovendien hebben deze woningen een uitzicht op het centrum van Zwolle. Dit project is gelegen in de gezellige wijk Kamperpoort en wordt gebouwd op de plek van een voormalige Leen Bakker. In totaal worden 39 appartementen gerealiseerd voor de verkoop, welke verschillen van elkaar qua prijsklasse en indeling. Daarnaast wordt er ook een ondergrondse parkeergarage ontwikkeld voor de inwoners van het appartementencomplex.

Kraanbolwerk Zwolle

Exclusief wonen in het centrum van Zwolle is door dit nieuwbouwproject genaamd Kraanbolwerk mogelijk. Dit woon- en leefgebied is zeer gewild en ligt aan de rand van de Zwolse binnenstad. Het is geïnspireerd op het verleden vol industrie gelegen op deze bijzonder locatie. Het Kraanbolwerk biedt een uitzicht over de levendige stadshaven en wordt aan drie kanten omcirkeld door het water, wat zorgt voor prachtige panorama’s. Elke dag genieten van het wonen aan het water is dus mogelijk in een woning of appartement in het Kraanbolwerk. Dit project wordt in verscheidene fasen ontwikkeld en heeft een hoogwaardige en mooie uitstraling. Het bestaat dus uit meerdere gedeelten, waaronder appartementen, woningen, grachtenpanden en een parkeergarage vallen. Dit alles creëert het volledige project genaamd Kraanbolwerk, wat beeldschoon zal worden.
Artikel delen: