Europese Week letterlijk van en voor Actief Nieuwleusen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Europese Week letterlijk van en voor Actief Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Nieuwleusen maakt zich op voor de feestelijke Europese Week. Van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juni is er van alles te doen in het dorp. Van een Oldtimerrit tot fietsdriedaagse, van darten tot een braderie. Dit jaar is voor het eerst ook de Go4Funrun op woensdag 19 juni!

Actief Nieuwleusen

De ondernemersvereniging wilde graag een gezellig en sportief evenement aan de feestweek koppelen. Zodat vriendengroepen, straten, voetbalteams of sportieve eenlingen hun hart konden ophalen. Het idee voor een Funrun ontstond. Het parcours van  5 kilometer lang neemt je mee door Nieuwleusen-Noord en laat je deze omgeving beleven zoals je nog nooit gedaan hebt. Laat je verrassen door de obstakels, stormbanen en alle andere onderdelen die in deze funrun verwerkt zitten.

Het belooft een waar beweegfeest te worden woensdgavond met uitdagende obstakels verzorgt door ondernemers uit Nieuwleusen en een warming up door Helios Sport & Wellness! Meer informatie is te vinden op www.go4funrun.nl

Braderie

Uiteraard is er ook weer braderie en rommelmarkt op woensdagmiddag waar iedereen kan snuffelen tussen de kramen. En er is een kinderplein met leuke activiteiten.

Aftrap maandagavond

De start van de Europese week is traditiegetrouw op maandagavond met de Oldtimerrit, oude motoren, trekkers en auto’s rijden een mooie route door het dorp.

Vergeet ook de dart-avond niet en de afsluiter; de Hulstlanden Classic Tour, een tocht van 100 kilometer met klassieke wagens.

Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen hoopt op een gezellige week en nodigt iedereen uit om te komen kijken. Meer informatie via de website van de Dalfser Marskramer of op facebook Europese Week Nieuwleusen.

Artikel delen:
Foto 1