Eastpak rugzakken handig voor elke schooldag!

Eastpak rugzakken handig voor elke schooldag!

Elk mens moet in zijn of haar leven naar school in Nederland, dus heeft iedereen ooit een schooltas nodig. Jij bent misschien allang klaar met het studeren, maar jouw kinderen of kleinkinderen zijn nu aan de beurt. Zij zullen dus een schooltas nodig hebben. Hiervoor is een Eastpak rugzak perfect. Ze zijn stevig, stug en kunnen lang mee. Sommige kinderen hebben liever een Eastpak rugzak zwart, maar het Amerikaanse merk maakt ook veel tassen met kleurrijke printjes. 

Eastpak Padded Pak’r

Een populair ontwerp van Eastpak is de Padded Pak’r, wat in onwijs veel varianten te koop is. Het Amerikaanse merk heeft de tas verkrijgbaar gemaakt in veel kleuren, maar ook nog eens in verscheidene printjes. Duidelijk is dus dat er voor iedere scholier een rugzak tussen zit die hij of zij perfect vindt. Naast de mooie designs heeft de Padded Pak’r nog een groot voordeel: er zit veel ruimte in de tas. Het heeft namelijk een inhoud van 24 liter, genoeg opbergruimte voor alle boeken, papieren en meer. De inhoud van de rugzak is verdeeld over een voor- en hoofdvak, die beide afgesloten kunnen worden met een rits. De schouderbanden van de Padded Pak’r zijn gewatteerd en in lengte verstelbaar, zodat het voor iedereen comfortabel is om te dragen. Het is gemaakt van polyester, zoals veel andere tassen van Eastpak. 

Eastpak Back To Work

Een andere tas van Eastpak dat tevens in meerdere varianten verkrijgbaar is, is de zogenoemde Back to Work. Het is in drie versies te koop, namelijk bonded blue, constructed nav en leaves black. De leaves black tas heeft een druk ontwerp vol met transparante en zwarte bladeren. Constructed nav heeft een print dat een stuk minder opvallend is en heeft een blauwe kleur, net als bonded blue. De laatstgenoemde variant heeft helemaal geen print, het is helemaal blauw. De Back to Work heeft het voordeel dat er een speciaal vak voor een 14 inch laptop is, wat voornamelijk voor studenten heel handig is. Net als de Padded Pak’r kan je de schouderbanden van deze rugzak in lengte verstellen en zijn ze gewatteerd, wat altijd lekker is voor de gebruiker. De inhoud van deze tas is overigens meer dan de Padded Pak’r, de Back to Work heeft namelijk een inhoud van 27 liter. Het heeft dan ook twee hoofdvakken en een voorvak die allemaal afgesloten worden door middel van een rits. 

Artikel delen: