Timmerweek Dalfsen start dinsdag! - Foto: Johan Bokma
Foto: Johan Bokma

Timmerweek Dalfsen start dinsdag!

DALFSEN – De derde editie van de Timmerweek staat dit jaar in het teken van een thema, maar de werkgroep houdt de spanning er in en verklapt pas op de eerste dag om welk thema het gaat.

De Timmerweek wordt van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli gehouden op het evenemententerrein naast het gemeentehuis. Wethouder Ruud van Leeuwen verricht de opening. Daarna gaan de 150 kinderen aan de slag met spijkers, hout en heel veel creativiteit.

Gedurende het evenement lopen er tien tot vijftien vrijwilligers rond om de kinderen een zetje in de goede richting te geven mocht dat al nodig zijn. De insteek is dat de kinderen zelf uitzoeken wat ze gaan maken en vooral hoe.

De kar wordt voor het derde achtereenvolgende jaar getrokken door een werkgroep van vijf enthousiaste ouders: Henriette Bijvang, Saskia Mosterman, Karin Roosendaal, Pieter Stoeten, Thomas Rhee en Oscar Mestebeld. Sommige van hen stoppen er na deze editie mee omdat de basis van de Timmerweek inmiddels staat als een huis en het voor te voortgang goed is om te rouleren. Wie interesse heeft kan dit laten weten via timmerweekdalfsen@hotmail.com. Men komt in een goed draaiend team met een kant en klaar draaiboek en ruimte voor nieuwe ideeën.

Artikel delen: