En nu het maisdoolhof in in Dalfsen - Foto: Ank Pot
Foto: Ank Pot

En nu het maisdoolhof in in Dalfsen

OUDLEUSEN – Naast Lemelerveld en Hoonhorst is er nu ook in Oudleusen een maisdoolhof (je). Het warme weer lokte de laatste dagen niet zo om daar gebruik van te maken.  Maar nu is het prachtig. Dit jaar voor het eerst een maisdoolhofje naast de pluktuin in Oudleusen. Plannen waren er al langer maar dit jaar de uitvoering.

De mais is lekker hoog, een beleving voor jong en oud. Kleine kinderen graag onder begeleiding.. De entree is bij de pluktuin, eindpunt bij de Vechtdalvlag boven op bult zand. De uitvoerder van dit alles is Arjan Schiphorst. Het is te vinden aan de Hessenweg no. 58. De openingsdagen staan op de foto.

Eigenlijk kan je er dag en acht bij (behalve op zondag dus) De intree is maar 1 euro, dus ga je een week lang elke dag dan kost het je nog geen 10 euro. De (met name) de kleine kinderen vinden het prachtig. Het is een soort zelfbediening, zodat ze er zelf minimaal werk aan hebben, daarom is het ook zo super goedkoop en kan je er dag en nacht bij. Geen probleem zegt Arjan.

 

Willen de eerste bezoekers even een verslag uitbrengen met wat foto’s? Dan kunnen we dit weer mooi laten zien aan de andere kijkers van Dalfsennet.

 

Foto 1
Artikel delen: