Muzikaal feest in Trefkoele+ met STUK en RadioRave

Muzikaal feest in Trefkoele+ met STUK en RadioRave

DALFSEN – In het weekeind van 4 en 5 oktober is het feest in Trefkoele+. Op vrijdag 4 oktober organiseren we een MEGA teenage party waar de 3 heren van STUK komen draaien.

De zaterdag daarna gooien we het ieder kwartier over een andere boeg met RadioRave! Menno de Boer, bekend van radio 538 en Barry Paf, bekend van 100%NL draaien ieder kwartier een ander stijl muziek. Het publiek bepaald!

Tijdens onze Mega Teenage Party op 4 oktober gaat jong Dalfsen los op de beats van STUK!

Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 2,2 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en club circuit naam aan het maken. Met ruim 200 shows per jaar staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog
party-gehalte. Lees meer->

Op zaterdag 5 oktober word jij de Baas van de dansvloer!

RadioRave is een uniek concept, gebouwd op een ijzersterke fundering van hits. Van classics tot de laatste Top 40. Gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer bekend van Radio 538 en Barry Paf bekend van 100% NL.

Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en naar een climax toegewerkt. En niet zomaar! Bij RadioRave ben JIJ de baas van de dansvloer, want JIJ bepaalt wat de DJ’s in hun energieke show draaien. Uiteindelijk wordt de ultieme Baas of Bazin van de dansvloer zelfs gekroond door Menno en Barry!

RadioRave is een DJ show bomvol verrassende ingrediënten zoals gadgets voor het publiek, de meest fantastische mash-ups, geweldige DJ humor on stage, waanzinnige interactie, maar vooral 200% feel good vibes! Één ding is zeker: je wil nooit meer naar huis! Lees meer ->

Foto's 3
Muzikaal feest in Trefkoele+ met STUK en RadioRave
Muzikaal feest in Trefkoele+ met STUK en RadioRave
Artikel delen: