Inbrekers beginnen actief te worden

Inbrekers beginnen actief te worden

REGIO – Gisternacht, 25 juli, omstreeks 00.20 uur, werd een bewoner aan de Repelaerlaan te Ommen, opgeschrikt doordat er een persoon aan de terrasdeuren stond te trekken. Bij het zien van de bewoner sloeg de dader op de vlucht. Er werd gezien dat de dader geheel in zwart gekleed was en gezichts/hoofdbedekking had.
De vraag is nu of getuigen rond dat tijdstip zo’n type hebben gezien of andere informatie hebben. Wij verzoeken dan ook contact met ons op te nemen onder het nummer 0900 – 8844.

 

Woninginbraak

Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in uw huis geweest, ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in uw woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven.

Inhoudsopgave

Foto 1
Artikel delen: