Win twee kaarten voor het Titom Muziek Feest

Win twee kaarten voor het Titom Muziek Feest

NIEUWLEUSEN – Wil jij twee kaarten winnen voor het Titom Muziek Feest, zaterdagavond, mail dan zo snel als je kan waarom jij die kaarten moet winnen. De mail stuur je naar DalfsenNet en vermeld daarbij je naam, leeftijd, en je telefoon nummer.  En wie weet zien we je zaterdagavond op het Titom Muziek Feest!

Op Vrijdag en Zaterdag kun je genieten en feesten op de muziek van artiesten en entertainers. Op Zondag hebben wij gezellige familie activiteiten, waaraan je kunt deelnemen.

Tent open: Vanaf 20:00 uur zal onze Titom-feesttent openen. Je kunt jouw ticket alléén verkrijgen aan de kassa, DUS GEEN VOORVERKOOP! Wees daarom op tijd, want, VOL=VOL!

Over dit jaar 2019: Vrijdagavond komt de partyband KaramBAM zorgen voor… uh, een dikke party dus! Tijdens de eerste set van de show kun je je favoriete party nummer aanvragen. Niets is te gek, KaramBAM heeft een onuitputtelijk repertoire: van Grease, tot aan Rammstein, van Normaal tot aan Happy Hardcore, zij hebben het in huis!

Zaterdagavond organiseren wij een Hollandse Piratenavond, met optredens van onder andere de volkszanger, Lytse Hille. Je kent hem van: ” Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”, “Die Engel” en ” Ik kwam jou tegen”. Maar, die Hille kan je ook verrassen met zijn smakelijke humor tijdens zijn optreden!

Duo Espada zal de nostalgische “piraten” sfeer in de tent ten gehore brengen. Dit wil je niet missen, want de oude nummers, zoals: “Als een rode klaproos”, “Stierendoder” en “Zilveren Ster” zullen onze piratenharten sneller doen laten kloppen. Poahh, echte romantiek!
Aukje Fijn, zij die de mix maakt van veelal Duitse nummers uit de jaren ’80 en ’90 naar de tijd van nu, met een Nederlandse tekst, maar met de klank van toen. Ook zingt ze de “klassiekers”, zoals “De wereldbol”, “Als ik toch eens” etc. die ze zong toen ze al jong begon, in een heerlijke medley. Je kent haar van ” Zeg dat je me niet vergeet”, “Fluisterend hoor ik de wind” en “Dromen doet leven”, of terwijl ” Eine Nacht”.

Tickets en prijzen: Vrijdag 9 Augustus 5 euro entree en zaterdag 10 Augustus 10 euro entree. Op Zondag is de entree geheel gratis!

Onderstaand: filmpje Titom Muziek Feest 2019

Video 1
Video: Titom Muziek Feest 2019
Foto's 5
Win twee kaarten voor het Titom Muziek Feest
Win twee kaarten voor het Titom Muziek Feest
Win twee kaarten voor het Titom Muziek Feest
Win twee kaarten voor het Titom Muziek Feest
Artikel delen: