VIP-gast op het TT Circuit in Assen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

VIP-gast op het TT Circuit in Assen

ASSEN – In het weekend van 6 tot en met 8 september 2019 verwelkomt het TT Circuit in Assen de Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM). Pepijn Bijsterbosch, de coureur van Team Dutch Comfort Houses uit Nieuwleusen, komt uit in de Superbike 1000 en gaat in zijn ‘thuisrace’ voor het podium!

VIP-arrangement
Samen met Stichting Happy Smile organiseert Team Dutch Comfort Houses op zondag 8 september 2019 een dag voor gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking. Wij willen gezinnen een onbezorgde motorsportdag laten beleven als VIP-gast op het TT Circuit in Assen. Even de zorgen van alledag opzij zetten.
Het VIP-arrangement is bedoeld voor het hele gezin; dus naast de ouders zijn ook broertjes en zusjes van harte welkom. Het compleet verzorgd uitje, inclusief eten en drinken, wordt geheel kosteloos aangeboden door Happy Smile en Team Dutch Comfort Houses. Uitsluitend de heen-en terugreis naar Assen dient het gezin zelf te regelen.

Dagprogramma
Het definitieve dagprogramma is op dit moment nog niet bekend, maar we kunnen al wel vast een idee geven van de activiteiten:
– Ontvangst om 10.00 uur in de VIP-box op het rennerskwartier;
– Rondleiding en een bezoek aan de pitbox;
– Een Meet & Greet met coureur Pepijn Bijsterbosch;
– Uitgebreide lunch met een koud- en warm buffet;
– Aanwezig op de startgrid vlak voor de start van de eerste race;
– En natuurlijk Pepijn aanmoedigen tijdens de 2 Superbike-races.

Aanmelden
Ken jij een gezin met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking? En kunnen ze wel een steuntje in de rug gebruiken? Meld dit gezin dan aan voor een onvergetelijke dag op het TT Circuit in Assen. Naast familie-en adresgegevens graag aangeven waarom het gezin volgens jou in aanmerking moet komen voor het VIP-arrangement.

Je kunt het gezin aanmelden tot uiterlijk 27 augustus 2019 door een mail te sturen naar gealuttels@online.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gea Luttels van Team Dutch Comfort Houses, 06-15339644.

Goed om te weten
Happy Smile hanteert voor de kinderen c.q. jong volwassenen een maximum leeftijd van 24 jaar. Daarnaast is het belangrijk om over gegevens te beschikken van het ziektebeeld c.q. de mate van beperking van het kind en eventuele dieetwensen. Na aanmelding wordt gevraagd om hiervoor online informatie te verstrekken. Afhankelijk van de grootte van de gezinnen is er ruimte voor 6 tot 8 gezinnen. Bij meer aanmeldingen gaat er geloot worden. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen. Deelname door rolstoelgebruikers is geen enkel probleem.

Team Dutch Comfort Houses hoopt samen met Happy Smile de gezinnen op zondag 8 september een fantastische motorsportdag te bezorgen.

Foto 1
Artikel delen: