Imminkhoeve wandeltocht

LEMELE – Op 14 en 15 september 2019 organiseert de Stichting “Steunstichting Imminkhoeve”  prachtige wandeltochten over de afstanden 30,20,13, 10 en 5 km. De kortste route is ook per rolstoel goed toegankelijk. Voor de langere afstanden is het raadzaam om een geoefend wandelaar te zijn.

De tochten laat u kennismaken met de prachtige omgeving van de Lemelerberg. De opbrengst van deze wandeltocht wordt gebruikt om extra voorzieningen aan te schaffen voor mensen met een beperking. Op deze manier blijft het ook voor deze mensen betaalbaar om op de Imminkhoeve te genieten van een fijne vakantie.

Wij ontvangen u graag op 14 en 15 september in Lemele. De route is bewijzend, maar u  ontvangt bij inschrijving ook een routebeschrijving en een traktatie voor onderweg. Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijke kom soep.

De starttijden vindt  u op onze site http://vriendenimminkhoeve.weebly.com Als u liever persoonlijk contact wilt, dan kunt u ons ook bellen op het volgende nummer: 06 543 484 12 of e-mail naar: gert@siffels.nl

Startlocatie: De Imminkhoeve Lemelerweg 41, 8148 PB  Lemele

 

Opgave voor deze wandeltocht is niet verplicht.

De kosten voor deze wandeltocht zijn: € 6,50 p.p. dit is incl. de kom soep, knuffel en versnapering onderweg. Leden van de kWbn krijgen € 1,00 korting. Rolstoelgebruikers  betalen € 3,00 p.p. Als begeleider van een rolstoelgebruiker loopt u gratis mee met deze tocht. Ook kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding van een betalende oudere mogen gratis mee. Natuurlijk is het voor uw trouwe viervoeter heerlijk om mee te kunnen wandelen mits deze is aangelijnd. Deze tocht is ook geschikt voor Nordic Walkers

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de startlocatie. Komt u met de trein dan wordt u middels een pendeldienst opgehaald vanaf station Ommen en natuurlijk wordt u na afloop van uw wandeling ook weer naar het station teruggebracht.

Artikel delen: