GAP 55+ Tennistoernooi - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

GAP 55+ Tennistoernooi

NIEUWLEUSEN – Het 19e GAP 55+ Tennistoernooi in Nieuwleusen zonnig afgesloten. Een tennistoernooi gedijt qua sfeer en gezelligheid absoluut beter wanneer het lekker zonnig is. En dat was het afgelopen week meer dan met een zeer warme afsluiting op zaterdagmiddag . 

De laatste partijen zowel halve finales als finales zijn dus met ca. 30* verspeeld.

Dan is het behoorlijk transpireren  en afzien, zeker voor die deelnemers die aan 2 onderdelen meespelen, maar geklaagd werd er zeker niet.

Er traden 97 deelnemers in de strijd in de diverse onderdelen in zowel de 55+ als in de 65+ categorieën.

Er moesten door de week heen, met een aanvangstijd van 16.00 uur voor de eerste wedstrijden tot en met de laatste geslagen bal rond 23.30 uur van de avondpartijen, totaal 106 partijen gespeeld worden. Een behoorlijk aantal en vergelijkbaar met de editie van 2018.

Vele nieuwe strijders waren er te bewonderen. Helaas moesten een aantal regelmatige spelers/sters verstek laten gaan  Desondanks heeft de organisatie een groot deelnemersveld welkom mogen heten.

Uiteindelijk is er in 14 categorieën gespeeld: van DD8 65+ tot en met HD6 55+.

Toernooileider Gerda Mulder heeft dit alles,  voor de 13e keer achter elkaar alweer, in goede banen kunnen leiden. Met veel begrip voor wensen van de deelnemers die varieerden van aanvangstijdstip partijen tot en met de baankeuze. En Gerda probeerde een ieder daarbij ter wille te zijn.

De traditie is ook dat een lid van het Bestuur van de tennisvereniging kort het woord richt tot de deelnemers en de organiserende commissies. Deze keer was Bas van Eijsden aan het woord en hij gaf de complimenten voor de perfecte organisatie aan de Kantine- en Toernooicommissie en reikte daarbij aan de commissieleden een boeket bloemen uit namens de club.

Tevens werd door hem een prachtig boeket bloemen uitgereikt aan Hennie de Boer echtgenote van sponsor GAP. Een terechte hulde vond Bas.

Ook richtte Bas van Eijsden zich tot de deelnemers om vooral in 2020 het toernooi wederom te bezoeken.

Daarna werden door de Toernooicommissie de resultaten van de 14 finales in de diverse categorieën bekend gemaakt en ontvingen de 1e en 2e prijswinnaars prachtige prijzen welke varieerden van een klomp met heerlijke vleeswaren voor de heren tot fraaie bloemstukken met en zonder fles wijn voor de dames.

GAP International Pipeline Projects BV en GAP Engineering & Project Management BV. waren dus voor de 19e keer de hoofdsponsor en zij gaan volgend jaar de 20e editie steunen. In de ogen van de Tennisvereniging een geweldig sponsorschap van 20 jaar, waar kom je dat nog tegen!!!

Namens de spelers bedankte winnaar Albertus Mulder nog de organisatie en riep alle aanwezige deelnemers op om ook in 2020 te komen.

De nazit duurde mede door het zeer fraaie weer nog lang en er werden nog diverse partijen

en situaties geanalyseerd totdat de laatste deelnemers na een perfect verlopen tennisweek huiswaarts gingen.

Op naar 2020.

Foto 1
Artikel delen: